Events Calendar

Title Start Date End Date Description Location Contact Extra Info
Waterlinierit Sunday 21 April 2024 Sunday 21 April 2024 Dwars door Midden Nederland loopt de Zuiderwaterlinie, de oudste, langste en meest gebruikte waterlinie van Nederland.
De rit gaat langs een klein stukje van de linie en is relatief kort, circa 30 km. Wat er anders is aan deze rit is dat we die als groep rijden. Er zijn 6 stops waarbij we gezamenlijk de verdedigingswerken bekijken en/of iets kunnen gebruiken. Het heeft dus ook een educatief karakter ?.
Verzamelpunt: zondag 21 april om precies 10.30 uur op de parkeerplaats van Hajé restaurant, Waterliniedok 1, 1012 AC Nieuwegein. Hier is de briefing en uitreiking roadbook. Als je eerst koffie wilt drinken zul je wat eerder moeten komen. De rit is georganiseerd door Wim Boot.
Opgeven kan via een whatsapp aan Geert Evers of rrtevenementen@rangerovertrust.nl
 
P-Hajé, Waterliniedok 1, 1012 AC Nieuwegein Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Opgeven via mail hiernaast of via Whatsapp aan Geert Evers
Trust cafe Wednesday 01 May 2024 Wednesday 01 May 2024 Iedere 1ste woensdag van de maand. Gezellig samenzijn en wat kletsen over die bijzondere auto van ons. Ivm verbouwing tijdelijk van Houten naar De Bilt.  vd Valk hotel Biltschehoek, De Holle Bilt 1, De Bilt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Het is rond 20.00 uur in de hoofdbar van het Hotel. Ook een leuke gelegenheid voor niet-leden die eens kennis willen maken met de club.
Kampeerweek RRT Saturday 01 June 2024 Saturday 08 June 2024 De jaarlijkse kampeerweek is dit jaar wederom in Nederland. We gaan naar Groesbeek, vakantiepark http://www.oudemolen.nl ". Meer details volgen later in een nieuwsbrief. Opgeven dien je in ieder geval zelf te regelen via vakantiepark@oudemolen.nl Graag ook een bericht aan Geert Evers via mail of Whatsapp. Aankomst/vertrek, aantal personen en kampeermiddel. Wylerbaan 2a, Groesbeek www.oudemolen.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Familieweekend RRT Friday 27 September 2024 Sunday 29 September 2024 Tijd voor ons traditionele familieweekend. Locatie en details volgen later. Locatie volgt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De 4x4 vakantiebeurs Saturday 19 October 2024 Sunday 20 October 2024 De vertrouwde Outdoor beurs gaat weer los!
De beurs is nog altijd bij uitstek dé plek waar je moet zijn voor een avontuurlijke vakantie (voorbereiding) met jouw 4×4. Tijdens deze editie is er voor de bezoeker weer van alles te beleven. Er is van alles te vinden over vakantiebestemmingen, avontuurlijk kamperen en attributen om je helemaal reisklaar te maken.
Dé 4×4 Vakantiebeurs wordt georganiseerd door de Land Rover Club Holland en is gratis voor iedereen toegankelijk. Elk jaar komen er ongeveer 4.000 bezoekers op af. Kom gerust een kijkje nemen!
Valburgsestraat 45 te Valburg https://www.lrch.nl/evenementen/agenda/de-4x4-vakantiebeurs-19-20-oktober-2024/