Teruge-mail sturenvCal/iCal
Datums:
27.04 - 04.05.2019  STATUS
Locatie:
Domaine du Banel
Adres:
Residence du Banel, 13 Route du Banel, 08110 Matton-et-Clémency, Frankrijk
Contactpersoon:
Geert Everd
De kampeerweek wordt dit jaar georganiseerd door twee doorgewinterde RRT-bekenden: familie Everts en familie Jonker. Voor de mensen die twijfelen of ze een huisje of caravan willen huren, beslis snel. Niet alleen de reserveringen voor de huisjes gaan snel, óók het aantal deelnemers neemt toe. En dat kan ook niet anders. Het wordt een gezellige week, leuke dingen te doen en zeker zo belangrijk: een fijne groep mensen waarmee we een leuke kampeerweek gaan krijgen.

Kijk nog eens op de site www.dubanel.com: een prachtige camping met voor het gemak Nederlands sprekende eigenaren en sanitair per campingplaats. Dus ook bij je tent een toilet en douche. Een prachtige omgeving, rijk aan natuur, geschiedenis en cultuur. Kortom alles voor een goede kampeerweek. O ja, dat hoort bij Frankrijk elke dag vers brood. Dus is de bakker op loopafstand.

Kom 27 april, of eerder, naar Domaine Du Banel en maak er met ons allen een geweldige week van. Geef je op bij Geert Evers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tot 27 april Domaine Du Banel in de Franse Ardennen.
| Aantal keer bekeken 133